Aquafilter brosjyren

Aquafilter brosjyren - fra Aquaservice

Aquaservice har utviklet og levert pålitelige filter til akvakultur og maritim industri i snart 40 år – og er en ledende leverandør av selvrensende filter.

Filtre levert på begynnelsen av 80-tallet funger like bra den dag i dag. Dette er mulig grunnet den solide utførelsen i HDPE, lavt trykkfall, høy presisjon i maskinering av produkter – og kvalitetskomponenter. Stikkord er effektivitet, slitestyrke, korrosjonsfritt materiale og glatte, rene overflater samt store åpninger.


Aquafilter har silinnsatser med en V-formet profil for effektiv filtrering og selvrensing av filteret. De spesialutviklede silinnsatsene er designet for effektiv filtrering med lavest mulig trykkfall. Filteret har en effektiv selvrensende prosess selv ved lave trykk.

Tett samarbeid med markedet, kombinert med unik kompetanse og erfaring fra ulike typer vannbehandlingsanlegg, har hjulpet Aquaservice til å bli en av de ledende leverandørene av selvrensende trykkfilter innen havbruk og maritim sektor. Filterhusene er i svært slitesterk HDPE plast, og de forskjellige produktene bruker avansert teknologi.

Spørsmål?

Aktuelt fra Aquaservice